Bunyols de la Fina.
Ingredients:
- 50 grs. de llard
- 100 grs. de farina
- 4 ous
- la pell ratllada d’una llimona
- un polsim de sal
- sucre
- 1 got d'aigua
- 50 grs. de mantega
Es posa l’aigua, la sal, la pell de la llimona, el llard i la mantega a bullir. Tan bon punt bull s’hi tira de cop la farina i es treballa a foc lent .Un cop ben barrejat, es treu del foc i es van posant els ous, un a un, sense deixar de remenar fins que s’absorbeixen a la pasta.
Es posa força oli en una paella i quan es ben calent s’hi tiren el bunyols que agafarem amb una cullereta petita. Un cop torrats es treuen i es posen en una plàtera, quan son freds s’hi tira sucre.
Apunts Isabel Martínez Vilalta
Escrit per Jesús Alegre Giménez
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada