9 de març del 2010

BON PROFIT: LA RECEPTA

Bunyols de la Fina.

      Ingredients:

  • 50 grs. de llard
  • 100 grs. de farina
  • 4 ous
  • la pell ratllada d’una llimona
  • un polsim de sal
  • sucre
  • 1 got d'aigua 
  • 50 grs. de mantega
     Preparació:

 Es posa l’aigua, la sal, la pell de la llimona, el llard i la mantega a bullir. Tan bon punt bull s’hi tira de cop la farina i es treballa a foc lent .Un cop ben barrejat, es treu del foc i es van posant els ous, un a un, sense deixar de remenar fins que s’absorbeixen a la pasta.

Es posa força oli en una paella i quan es ben calent s’hi tiren el bunyols que agafarem amb una cullereta petita. Un cop torrats es treuen i es posen en una plàtera, quan son freds s’hi tira sucre.

Apunts Isabel Martínez Vilalta
Escrit per Jesús Alegre Giménez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada