9 de març del 2010

BON PROFIT: LA RECEPTA

Croquetes de la besavia del Sandy.

 
Ingredients:
  • 1 Grapat de pinyons
  • 4 pits de pollastre
  • 1 Ceba gran 
  • Mantega, farina, nou moscada, llet, ou, farina de galeta.

 Preparació:

 
Es salpebren i fregeixen els pits, un cop freds es fan a trossets ben petits. Es sofregeix la ceba tallada a bocinets al mateix oli on s’ha fregit el pollastre, fins que quedi una mica rossa. En una paella a part s’hi posa mantega, un cop desfeta, s’hi posa una cullerada grossa de farina, els pinyons i es va remenant, s’hi afegeix el pit triturat i la ceba amb l’oli de la paella, una mica de nou moscada, se segueix remenant i poc a poc s’hi va afegint llet fins que la pasta es separa de la paella deixant-la neta (la pasta ha de quedar compacta però sucosa). Aleshores es treu del foc i es deixa refredar. Es fan les croquetes amb farina de galeta. Es fregeixen en oli calent fins que són rosses.

 
Apunts: Isabel Martínez Vilalta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada