Croquetes de la besavia del Sandy.
Ingredients:
- 1 Grapat de pinyons
- 4 pits de pollastre
- 1 Ceba gran
- Mantega, farina, nou moscada, llet, ou, farina de galeta.
Preparació:
Es salpebren i fregeixen els pits, un cop freds es fan a trossets ben petits. Es sofregeix la ceba tallada a bocinets al mateix oli on s’ha fregit el pollastre, fins que quedi una mica rossa. En una paella a part s’hi posa mantega, un cop desfeta, s’hi posa una cullerada grossa de farina, els pinyons i es va remenant, s’hi afegeix el pit triturat i la ceba amb l’oli de la paella, una mica de nou moscada, se segueix remenant i poc a poc s’hi va afegint llet fins que la pasta es separa de la paella deixant-la neta (la pasta ha de quedar compacta però sucosa). Aleshores es treu del foc i es deixa refredar. Es fan les croquetes amb farina de galeta. Es fregeixen en oli calent fins que són rosses.
Apunts: Isabel Martínez Vilalta
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada